Napapiirin ja Rovaniemen alueen hauen kalastus

Koe pohjoisen alueen upeat haukivedet! Nauti rauhallisuudesta ja puhtaasta lapin luonnosta. Kalastamme haukea Rovaniemen alueella eli pohjoisella napapiirillä. Vedet ovat puhtaita ja kalasto ensiluokkaista, alueella esiintyy runsaasti haukea kalan koko voi olla huomattavan isoa. Voimme järjestää hauen kalastusta monissa eri kohteissa, niin virtaavissa vesissä kuin järvi vesissäkin. Kalastusmuotoja on myös monia, asiakkaan tarpeista riippuen, perhokalastusta, uistinkalastusta, veneestä ja rannalta. Osaavat ja alueen tuntevat oppaat vievät tilanteesta riippuen aina parhaille kalapaikoille. Oppaat perehdyttävät ja opastavat asiakasta kalastuspäivän aikana pohjoisten kalavesien saloihin.

Haukipaketti sisältää:

Noudamme asiakkaan majoituksesta, varustamme asiakkaan kalastuskohteesta ja kalastusmuodosta riippuen. Kuljetus maastoon kalastuspaikalle. Kalastusta oppaan opastuksella, välillä nautimme eväitä ja nuotiolla valmistettua kuumaa juotavaa. Kalastuspäivän päätteeksi kuljetus majoitukseen. Lisähinnasta mahdollisuus järjestää ruokailu.

Voimme järjestää yhden päivän ja useamman päivän kestäviä kalastuspaketteja. Useamman päivän mittaisiin paketteihin voimme räätälöidä eri alueiden ja kalalajien kalastusta asiakkaan toiveiden pohjalta.

Hinta: Aikuinen 175€/hlö, lapsi (6-14v.) 70€/hlö. kesto 5-7h. minimi 2 henkilöä