Tornionjoen ja Muoniojoen lohenkalastus

Tornionjoella ja Muoniojoella tarjoamme lohenkalastusopastusta niin veneellä kuin rannaltakin.  Tarjoamme lohensoutupalveluja, lohensoutukoulua ja rannalta kalastusta. Räätälöimme kaikki tarjoamamme palvelut asiakkaille sopiviksi, joten anna meidän toteuttaa unelmiesi lohireissu. Pystymme tarjoamaan myös majoitusta lohestajille. Eli olemme Tornionjoella täyden palvelun kalastustalo. Kysy rohkeasti lisää!

Perhokalastus Tornionjoella

Tornionjoki on myös mainio kohde lohen perhokalastukseen. Alku kesästä jokeen nousee todellista suurlohta, lähde silloin mukaamme! Me järjestämme täydellisen suurlohen kalastuksen sinulle tai ryhmällesi. Meillä on majoitus alkukauden parhaiden perhopaikkojen läheisyydessä. Kysy lisää! 

Majoituksemme Tornionjoella

Meillä on ilo tarjota idyllinen lohenkalastajan torppa noin 200m joelta. Mökkiin mahtuu noin 7 kalastajaa. Kalastuspäivän päätteeksi on hyvä käydä saunassa ja pulahtaa pihalla olevaan paljuun. Mökissä sähköt ja talousvesi. Alakerrassa tupa ja makuuhuone, yläkerrassa suuri tila, jossa nukkumapaikkoja usealle.

Antti Koivisto

+358403603191

 FISHING ADVENTURES BY ARCTIC FISHING