Jäämeren kalastus


Arctic Fishing järjestää kalastus reissuja myös pohjoiselle Jäämerelle. Merikalastus järjestetään yhteistyössä Norjalaisen kumppanin Varanger Luxory Actionin kanssa. Tarjolla on opastettuja syvänmeren kalastusretkiä, omatoimisempaa haluavalle vuokrataan veneitä. Majoitus vaihtoehtoina on hyvätasoisesta aivan luksukseen. Kokous paikka löytyy myös aivan venesataman ja majoituksen yhteydestä. Merikalastus seikkailuun on mahdollista yhdistää myös lohen, taimenen ja raudun kalastusta. Ota yhteyttä niin järjestetään unohtumaton kalastus-seikkailu juuri teidän porukalle.

Majoitus jäämerellä

Uskomattoman hienot majoitustilat luksus mökeissä, voit tuntea jäämeren luonnon suoraan sisätiloista. Kalastus päivän jälkeen on lämmittää sauna ja nauttia samalla näkymästä, jota harvoin on saunasta tarjolla!

Loma-asunnossa on 2 erillistä makuuhuonetta, niissä omat wc ja suihku. Oleskelualue jonka isoista ikkunoista avautuu jäämeri. Keittiössä on astianpesukone, jääkaappi ja liesi. Loma-asunnossa on myös sauna.

Vesisaareen on Varanger Lodgelta 34 km ja Tenoon 32 km. Lähimmät lentoyhteydet ovat 41 km:n päässä sijaitsevalta Vesisaaren lentoasemalta. Lentokenttäkuljetukset voidaan järjestää lisämaksusta.

Kunningasrapusafarit

Järjestämme kuningasrapusafareita Jäämerelle, lähde kanssamme upealle retkelle arktisille vesille! Mukanamme pääset turvallisesti pyytämään kuningasrapua oikeaan Norjalaiseen kalastusalukseen. Kipparina toimii paikallinen ammattikalastaja ja matkailuyrittäjä Edgar. Hän valmistaa saaliista herkullisen rapudinnerin johon jäämeren rapuseikkailu on hienoa päättää!