Rovaniemi

Koe napapiirin uskomaton luonto ja lähde kalastamaan kanssamme. Napapiirin alueella on monia mahdollisuuksia kalastusretkelle. Järjestämme lähes kaikenlaisia kalastusaktiviteetteja Rovaniemen alueella. Voit varata muutaman tunnin tai vaikka päivän kestävän aktiviteetin.

Tarjontamme

Suurhauen täsmäkalastusta 6-8h

Huippu oppaamme vie sinut todelliselle suurhauki paikalle. Kalastamme Suomen pisimmällä joella ja mahdollisuus on saada elämäsi hauki siiman päähän. Välillä teemme tulet ja paistelemme eväitä. Max. 3 henkilöä/vene.

Hauen heitto-/perhokalastus 5-8h. Kuljetus kohteeseen, jossa vedet tuntevan oppaan johdolla kalastamme haukea veneestä tai rannalta. Tauolla keitämme nokipannukahvit lisukkeineen. Lisähinnasta mahdollisuus myös ruokailuun.

Koskikalastus harjus, taimen ja kirjolohi 3-4h. Kuljetus kohteeseen, opas kertoo alueesta ja opastaa viehevalinnoissa. Koskikalastusta perholla tai uistimella. Tulella valmistamme välipalaa ja kahvit.

Pilkkikalastus 2-3h. Kuljetus kohteeseen, opas perehdyttää talvikalastukseen. Pilkkimisen lomassa nautitaan kuumaa juomaa.

Erämaajoen harjukset 4-8h. Kuljetus kohteeseen, josta kävellen vähän matkaa keskelle metsää, pienen joen harjuksia pyydämme perholla tai uistimella. Tulella valmistamme välipalan ja nokipannukahvit. Hyvän kalaonnen sattuessa saatamme valmistaa harjuksen nuotiolla.

Kalastuksellinen toimintapäivä yrityksille ja ryhmille 6-8h. Suunnittelemme ryhmän tarpeisiin sopivan kalastuspäivän, tietysti kuunnellen asiakkaan toiveita.